Negailėk mirusių, gailėk gyvų, ypač tų, kurie gyvena be meilės. - Albas Dumbldoras.

Šiandien yra kovo dvidešimt penkta diena. Neringos laidotuvės. Aš su timpom ir trijų grūdų koše - namie. Vilniuje. Ir į Neringos laidotuves neisiu.

Išties, ką aš ten pamatysiu? Kaip atrodo pelenų urna? Kaip atrodo liūdni žmonės, nusiverkusi jos mama? Ką aš ten rasiu, be viruso nešiotojų? Tik savo kaukes sutepsiu, nes galimai bliausiu su snargliais.

Kai prieš mėnesį mirė močiutė, sėdėjau arti karsto, ten kur sėdi artimieji. Iš pradžių močiutės kūnas mane baugino, po to atrodo susigyvenau su juo, net marmurinę ranką paglosčiau. Atrodė, kad čia močiutės vieta, kad ji tik miega. Ilgos jos kančios buvo kažkur toli, toks ramus ir raminantis atrodė jos veidas. Uždengus karstą palūžau - kažkas sakė imti į rankas gėles, kažkas ją nusinešė į lauką, kažkas ją užkasė ir lyg ne mano rankos metė saują žemių į karstą. Kažkas valgė gedulingus pietus, kažkas sėdėjo artimųjų kambaryje ir vis užpildavo gerklytę spiritinio gėrimo ar sutraukdavo kokią cyzą. Tėtis sielvartavo, kaip sunku buvo į jį žiūrėti.

Bet aš žinojau, kad močiutė mirs. Jau kokius tris mėnesius jaučiau ją gęstant, mačiau kaip jai skauda, jaučiau ją tolstant nuo mūsų. Net jai būnant gyvai ir sąmoningai aš jaučiau kaip ji vis labiau prisirišusi prie savo skausmo ir vis mažiau prie mūsų, kaip ją apninka visiems mirštantiems būdingos baimės. Ir nors močiutė yra mano kraujas, aš nenorėjau jos tokios atsiminti. Norėjau ją prisiminti pinančią mano ilgus plaukus, ant stalo dedančią sausą kugelį ir Kalėdoms dovanojančią pigų manikiūro rinkinį, kurio žirklutės nekerpa nagų. Bet tikriausiai ji tai žinojo, nes į jį įdėjo dvidešimt litų.

Aš žinojau, kad Neringa mirs. Gal vasarą. Gal rudenį. Gal kitą mėnesį. Bet mes dar turėjom susitikti. Dar turėjom papliotkint, dar turėjau išgirsti jos ramų balsą, dar turėjau jai išsiųsti atviruką, kurį jai nupirkau Varšuvoj. Jis dar laukia jos įkištas Gi De Mopasano knygoj "Stipri kaip mirtis". Kaip ironiška, tikrai. Ant kabyklos kabo Neringos kadaise nešiotos, o dabar jau man atiduotos suknelės, ant palangės jos paskolintos ar padovanotos knygos. Jos rūsely mėtosi ir mano knygos, tai amžinai su ja turėsim knygų ryšį. Dar praeitą savaitę su ja kalbėjomės, o sausio pradžioj aš jai nešiau Karolinos siuntinį ir mano mamos šaldytų mėlynių, medaus ir jogurto. Mes valgėm jas ant jos sofos, Kunkis krebždėjo, o Baltakaklė murkė ir trynėsi į šonus. Jau tada Neringa nebegalėjo daug ko padaryti ir aš neigiau tai, neigiau, kad jai blogai, nes aš galiu suprasti mirtį ligoninės pacientų, kurie ne mano draugai, ne mano šeima, ne mano ir ne man, galiu nuleisti akis ir ištraukti blanką exitus iš geltono stalčiaus reanimacijoj, bet negaliu priimti, kad mano draugės nebėra.

Ką aš pamatyčiau laidotuvėse? Kaip kasa žemę? Ne, man dar nuo močiutės laidotuvių tas kastuvų plekšėjimas sapnuose kamuoja. Pamatysiu urną? Kažkokią kalbą išgirsiu? Nereikia. Nereikia. Nereikia.
Kiek pasakiau Neringai, tiek ir užteks. Kiek ji man, man irgi užteks.

Paskutinį kartą kai buvom protmušyje, Neringa karinių prekių parduotuvėje nusipirko naują striukę. Tada ji mane pavaišino vakariene, nes sumokėjo mažiau, nei tikėjosi, kad sumokės. Dar kažkada po pietų valkiojomės senamiesčiu vis kažkur užeidamos kavos, tada aš buvau turtingesnė, tai pirkau tortą ir kavą jai. Abi turėjom tik šį bei tą. Tai ir dalinomės šiuo bei tuo. Senais rūbais, knygom, keliais eurais ir maistu.

Neringa sakė, kad jai patinka kaip rašau. Neringa mane visada labai girdavo, galima sakyti niekada nesulaukiau iš jos kritikos. Kartais man atrodo, kad Neringa vienintelė mane tikrai suprato, buvo mano labai švelni ir gera, mano labai artima draugė. Mirštant močiutei ji klausė manęs, ar man kas nors iš jos liko, kažkas tikrai man, kažkas man vienai. Kojinės, sakiau. Tik jau prakiurusios, jas reiktų išmesti. Neringa man liepė jas užsilopyti. Tai aš irgi užlopysiu tą tuščią laidotuvių fragmentą kažkuo gražesniu, kažkokia gražia diena, kažkuo kvapniu ir šiltu, nes ji visad bus čia, su manim.

Vienintelis dalykas, ko labiausiai gailiuosi, tai, kad nespėjau parašyti nieko, ką Neringa redaguotų, perskaitytų ir pasakytų - zjbs, bandom prakišt kažkur spausdint. Bet tai savaudiška, egoistiška. Labai džiaugiuosi, kad kažkada trumpam buvau aklųjų vedle, nes mane tai atvedė pas Neringą.

Pernai panašiu metu išėjo mūsų draugų grupės žmogus. Irgi anapus. Esant tokiai neramiai situacijai aplink mus, man darosi be proto baisu, dusinančiai, tragiškai baisu. Labai tikiuosi, kad viskam pasibaigus galėsiu apkabinti savo tėvus ir Brokolį, mes atsidusim, kad viskas pasibaigė gerai ir mes visi sveiki, kad tada nuvažiuosim prie jūros ir viskas bus gerai. Dabar net mano diplomas nebeatrodo toks svarbus, tiesiog būkim visi gyvi ir sveiki.

Mama, teti, aš judu labai myliu. Brokolį irgi.

Biškį depresuota ir bliaunanti su snargliais,

Gintarė

Komentarai

  1. TOBULINIS MEILĖS SPALVAS RATUOKLIS, KURITE KONTAKTAI UŽ JŪSŲ UŽTIKRINTĄ VEIKLĄ IR SUSISIEKITE, KAD SPRENDŽIAMA

    Negaliu pamiršti, kaip gydytojo PADMAN svetainė: https://padmanspell.com padėjo man atkurti santuoką po to, kai 4 mėnesius išsiskyriau su savo žmona iš ginčo. Ji paliko ir niekada negrįžo pas mane. Aš padariau tiek daug, kad susigrąžinti ją, bet niekas nepasisekė, kol pamačiau komentarą internete, kai kas nors liudijo, kaip daktaras PADMANAS padėjo jam susigrąžinti savo žmoną. Būtent taip aš susisiekiau su juo per savo „WhatsApp“ ir parašęs mano problemą jis patikino mane, kad jis padės man sugrįžti su žmona per 24 valandas po meilės burtų išsakymo, o kai jis pasakė žodį, mano žmona grįžo namo ir maldavo, kad jai labai gaila, kad mane paliko, šiandien grįžau su savo žmona ir mes abu laimingi ir vėl gyvena kartu. Aš žinau, kad ten yra daugybė žmonių, norinčių susigrąžinti meilę, susisiekite su dr. Didžiąja, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą. Susisiekite su juo: paskambinkite / „WhatsApp jam“: +19492293867 https://twitter.com/padman_dr. Svetainė: https://padmanspell.com/index-3.html El. Paštas: padmanlovespell@yahoo.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki visi, tai puikus liudijimas, kuriuo privalau pasidalinti. Niekada netikėjau burtais ar magija, kol nesutikau daktarės Ogalos. Po 3 metus iširusios santuokos žmona paliko mane su dviem vaikais. Beveik nusižudžiau, buvau emociškai palūžęs. Dėka burtų leidėjo, vadinamo dr. Ogala, kurį sutikau internete. Vieną ištikimą dieną, naršydama internete, radau daugybę atsiliepimų apie būtent šį ratuką. Vieni žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį mylimąjį, kiti tikino, kad jis atstatė jų gimdą, išgydė vėžį ir kitas ligas, kiti tikino, kad jis gali užburti, kad sustabdytų skyrybas. Aš taip pat susidūriau su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo moteris, vadinama Sonia, ji paliudijo, kaip jis sugrąžino savo buvusį mylimąjį per mažiau nei 2 dienas, ir pasibaigus liudijimui ji atsisakė jo el. Pašto adreso (Drogalad02@gmail.com) . Perskaičiusi visus šiuos atsiliepimus, nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo jo elektroniniu paštu ir paaiškinau jam savo problemą. Vos per 48 valandas mano žmona grįžo pas mane. Mes išsprendėme savo problemas ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Daktaras Ogala yra tikrai talentingas vyras, aš nesiruošiu nustoti jo skelbti, nes jis yra nuostabus žmogus. Jei turite problemų ir ieškote tikro sprendimo ir tikro rašybos ratuko, kuris už jus išspręstų visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ogala su jo galiomis. Jis gali paversti jūsų svajones realybe.
    .................................
    Tai taip pat gali jums padėti:
    1. Grąžinkite savo vaikiną ar draugę
    2. Grąžinkite savo vyrą ar žmoną
    3. Laimėkite loteriją ir akciją biuruose
    4. Padėkite pastoti, jei jums reikia kūdikio
    5. Visiškai išgydyti bet kokią ligą susisiekite su juo dabar: „Hangout“: drogalaspells@gmail.com, el. Paštas: Drogalad02@gmail.Com .. galite paskambinti / „WhatsApp“ naudodami šį mobiliojo telefono numerį +2347049668119

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ar esate čia ir jums reikia pagalbos išsaugoti savo santykius ir susigrąžinti savo buvusį meilužį! susisiekti: drogalad02@gmail.com tikrai yra vienas geriausių rašybos ratukų internete ir jo rezultatas yra 100% garantija.
    Mano vardas yra jenny. Po 10 metų santuokos mes su vyru buvome vienas ar kitas kivirčas, kol jis galiausiai mane paliko ir išsikraustė gyventi pas kitą moterį. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, ir mano vaikai manė, kad niekada nebematys savo tėvo. stengiausi būti stiprus tik vaikams, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, mano širdį užpildė nuoskaudos ir skausmai, nes tikrai buvau įsimylėjęs savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį aš galvoju apie jį ir visada noriu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš buvau labai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad Dr.Ogala gali padėti sugrįžti. greitas. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo, o jis man pasakė, ką daryti, o aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Po 21 valandos mano vyras tikrai man paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgau manęs ir vaikų, taip nuostabu !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka dabar buvo stipresnė nei buvo anksčiau. Ačiū dr. Ogalai, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia internete, kad Dr.Ogala yra tikras ir galingas, kurio aš visada melsiuosi. ilgai gyventi, kad padėtų jo vaikams bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio atstovo ar vyro, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu dabar. Štai jo kontaktas „WhatsApp“: +2347049668119, el. Paštas: drodalad02@gmail.com, daugiau neverk.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pastaruosius 4 metus ir 5 mėnesius kenčiau nuo herpeso, ir nuo tada aš gydžiausi serijas, tačiau padėtis nebuvo pagerinta, kol nepastebėjau Dr.ogalos liudijimų, kaip jis išgydė skirtingus žmones iš skirtingų ligų visame pasaulyje, tada susisiekiau ir su juo. Po mūsų pokalbio jis man atsiuntė vaistų, kuriuos vartojau pagal jo nurodymus. Kai baigiau vartoti vaistažoles, nuėjau pasitikrinti ir, mano nuostabai, išgydžiau nuo herpeso. Mano širdis tokia pripildyta džiaugsmo. Jei kenčiate nuo herpeso ar kitos ligos, šiandien galite susisiekti su Dr.ogala šiuo el. Pašto adresu: Drogalad02@gmail.com WhatsApp arba paskambinkite jam telefonu +2347049668119

    :: JIS taip pat gali jums padėti atliekant šį procesą:
    1) DIABETAS ,, 2) JEI NORIU MEILĖS GRĮŽTI ,, 3) ŽIV-AIDS ,, 4) Šlapimo infekcija, 5) B hepatitas ir impotencija ,, 6) KŪDUMAS / NETEKIMYBĖ ,, 7) KARŠTĖ ,, 8) ASTMA 9) Jei jums reikia visapusiško bet kokio tipo ligų gydymo, el. Paštas: drogalad02@gmail.com, skambinkite telefonu +2347049668119 ..

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ar jums skauda širdį? Nenusiminkite, tegul Dr.Ogala padeda jums susigrąžinti savo buvusįjį “, jis iš tikrųjų yra tikras ir sąžiningas meilės burtų ratukas, jis sugrąžino mano vyrą. Aš esu Tracy Mattingly iš vieningos valstybės, aš labai džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane dėl kitos moters. Mano vyras turėjo romaną su bendradarbiu, ir aš taip myliu savo vyrą, bet jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu, ir ši mergina, manau, mano vyrui naudojo raganas ar juodąją magiją, kad jis manęs nekęstų ir tai buvo toks kritiškas ir neprašomas, aš verkiu visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kuris grąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad dr. Ogala gali padėti greitai susigrąžinti buvusį vaikiną. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką man daryti, o aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Po 16 valandų mano vyras tikrai man paskambino ir pasakė, kad manęs taip ilgisi, o Dieve! Aš buvau tokia laiminga, o šiandien aš vėl džiaugiuosi savo vyru ir mes džiaugsmingai gyvename kartu, ir aš dėkoju galingam burtų ratukui Dr.Ogala, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. jei esate čia ir jūsų mylimasis jus atsisako, arba jei jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su juo pagalbos dabar. Štai jo kontaktas. Siųskite el. laišką šiuo adresu: drogalad02 @ gmail. „com“ arba „Call / Whats-app“: +2347049668119.

    AtsakytiPanaikinti
  6. AR JŪS VYKSTATE BET KOKIAM SUNKUMUI GYVENIMOJE IR NORITE, KAD TRŪKSTANČIO SPRENDIMO KONTAKTAS DR. AJAYI, JIS YPATINGAS VERBOS LYGINYS „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

    Mano vyras planavo skirtis su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, buvau nustebinta, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, aš to paklausiau , jis labai supyko ir pasakė, kad būtent todėl jis nori, kad mes išsiskirtume, jis paliko namus 6 mėnesiams, kai pamačiau raginimo vedėjos daktarės Ajayi kontaktą, moteris paaiškino, kaip ji galėjo pastoti ir turėti savo vaiką vartodamas vaistažoles po 9 metų santuokos, aš užmezgiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su vyru, jis man pasakė, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos turėjau padaryti ir atlikti burtą, septynios burtų dienos, kai mano vyras grįžo namo ir nuplėšė skyrybų dokumentą, dabar mes visi gyvename laimingai, dėka daktaro Ajayi. Nesigėdykite savo problemų, ieškokite pagalbos ir ją išspręskite.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveiki draugai, mano vardas Marie, aš esu profesionali slaugytoja, aš ir mano sužadėtinis susitikinėjame 5 metus, tačiau turėjau rimtų problemų, nes jo mama nenori ištekėti, ji naudojo kitą metodą, kad įsitikintų, jog jos sūnus nesusituokia. vesk mane, kol galiausiai be priežasties išsiskirs su manimi, aš tikrai jį myliu, todėl internete yra greitų sprendimų ir man pasisekė sutikti dr. Ayo, puikų burtų grotuvą, kurį savo protėviai palaimino supervalstybėmis. ir jo problema, dėl kurios kyla plyšimas tarp mūsų, ir jis man pasakė dalykus, būtinus, kad mano santykiuose vėl būtų ramybė, aš vykdžiau visus nurodymus ir šiandien jie yra laimingi vedę ir laukiame pirmojo vaiko. Jei turite problemų savo sutuoktinių namuose arba norite, kad jūsų vaikinas grįžtų po išsiskyrimo, susisiekite su dr. Ayo, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą el. Paštu: drayo47373@gmail.com arba Whatsapp / numeris: +2347055691377

    AtsakytiPanaikinti
  8. Noriu be galo padėkoti šiam puikiam žmogui, vardu daktaras Ige Ajayi, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, vyras paliko mane dėl kitos moters tik todėl, kad turėjome mažą nesusipratimą. jis mane paliko ir pažadėjo niekada negrįžti. Visą dieną verkiau ieškodama sprendimo, kuris padėtų jį susigrąžinti. Tada pamačiau, kaip internete dalinamasi GABIJOS ROMAKI parodymais. Išsiunčiau jam laišką ir papasakojau savo problemas, kurias turiu su vyru ir jis žada parsivežti namo po 2 dienų. iš tikrųjų jis nuostabus, jis padeda man susigrąžinti vyrą per 2 dienas, ką jis pažadėjo, o mano vyras sugrįš pas mane ir pažadės mylėti mane amžinai ir maldauti už skausmą, kurį man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ige Ajayi ir nenustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, koks esate teisus. Ir noriu pasakyti visiems šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR. Ige Ajayi. už viską, ką jis dėl manęs padarė. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingu ir žada mane mylėti amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, atsiųskite jam el. (drigeajayi@gmail.com) arba taip pat galite jį WhatsApp telefonu +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Puikus daktaras Ilekhojie, apie kurį visi kalbėjo internete, taip pat padėjo man susitaikyti. Jis atkūrė mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano buvusį vaikiną. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 6 mėnesius po to, kai mano vaikinas išsiskyrė su manimi, bet po to, kai internete pamačiau komentarus apie daktarą Ilekhojie, buvau labai skeptiškas, kad su juo susisiekčiau, kaip ir tuo metu. Jis papasakojo, ką man reikia surinkti, jis atliko susitaikymo burtą, o prieš pat jam baigiant, mano vaikinas man paskambino prašydamas atleidimo ir dabar mes laimingi kartu ir laukiamės pirmagimio. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą. Jei jums reikia jo pagalbos, taip pat galite susisiekti su juo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  10. Tai tikrai pasiteisino ir aš didžiuojuosi galėdamas tai liudyti. Mačiau DR AJAYI įrašą apie tai, kaip ponia susigrąžino savo vyrą. Jis padėjo jai susigrąžinti buvusį vyrą. Mano žmona išsiskyrė su manimi prieš 1 metus, kad gyventų su kitu vyru, ir aš bandžiau ją paleisti, bet man nepavyko, todėl stengiuosi padaryti daug dalykų, kad ją susigrąžinčiau, o ji atsisako grįžti pas mane. Vieną dieną apsilankiau forume ir ieškojau patarimų, kaip ją susigrąžinti, ir ten pamačiau moterį, kuri liudijo, kaip DR AJAYI padėjo jai susigrąžinti vyrą, kai jį surišo burtais kita moteris, o DR AJAYI jai padėjo. . Nors niekada netikėjau dvasiniu darbu, nenoriai bandžiau jį, nes buvau beviltiška. Paaiškinau jam savo problemas, mano didžiausiai nuostabai DR AJAYI padėjo man susigrąžinti moterį po savaitės ir dabar mano santykiai yra tobuli, kaip jis pažadėjo. Buvusiojo susigrąžinimas visam laikui ne tik sugrąžins mylimą žmogų, bet ir vėl suvienys jūsų mylimojo jausmą, kad būsite laimingi su tuo žmogumi. Mano moteris dabar su manimi elgiasi kaip su karaliumi ir visada sako, kad mane myli. Jei išgyvenate sunkumų santykiuose, DR AJAYI gali padėti išspręsti santuokines problemas, SUSISIEKITE SU JUMU EL.paštu:drajayi1990@gmail.com arba WhatsApp ARBA Viber numeriu +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  11. Ar esate moteris, ieškanti gimdos vaisiaus, norite išgirsti vaikų balsus savo namuose, bet jums nepavyko pastoti, daugiau nesijaudinkite, nes daktaras Ajayi padės susilaukti kūdikio, aš susidūriau su panaši situacija, kai vyras liudija, kaip puikus burtininkas daktaras Ajayi padėjo jam sugrąžinti mylimą žmoną namo po 9 mėnesių išsiskyrimo, aš kreipiuosi į daktarą Ajayi paaiškinau savo būklę, jis liepė nebeverkti ir paruošė vaistažolę. Gėrimas už mane, kurį išgėriau ir po trijų mėnesių pastojau su dvyniais berniukais, dabar aš didžiuojuosi mama. susisiekite su dr. Ajayi, burtininku dėl bet kokios gyvenimo situacijos, jis yra geras žmogus. Viber arba WhatsApp: +2347084887094 arba el. paštu :drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  12. Susisiekite su Dr Ayo adresu drayospell.com, jei norite, kad jūsų vyras, žmona, vaikinas ir mergina grįžtų dabar ir susigrąžintų savo laimę.

    Sveiki, aš Laura Christ iš JAV. Ką tik patyriau internete ir visame pasaulyje pasklidusius daktaro Ayo stebuklus, kaip jis stebuklingai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti santuokinį gyvenimą ir susigrąžinti prarastus artimuosius, taip pat padėjo laimėti loterijoje. Susisiekiau su juo, išgyvenusi daugybę įvairių žmonių atsiliepimų, kaip jis padėjo susigrąžinti buvusį meilužį, papasakojau apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir išėjo iš namų su viskuo, ką turėjau.. dr. Ayo tiesiog liepė šypsotis ir būti ramiam, jis viską susitvarkys vos per 24 valandas. Po antros dienos man paskambino vyras, buvau toks šokiruotas, kad skambinau ir netikėjau savo ausimis, jis tikrai prašė, kad atleisčiau ir pažadėčiau telefonu.. Grįžo namo ir padovanojo naują automobilį, tik tam, kad jis įrodytų savo meilę man. Buvau tokia laiminga ir paskambinau daktarui Ayo ir padėkojau, jis tik liepė pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro burtažodžio, susisiekite su dr Ayo el. paštu: drayospell@ gmail.com arba whatsapp jo mobiliojo telefono numeris +2347055691377

    AtsakytiPanaikinti
  13. Susitaikymo puslapyje pamačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus daktaro Ilechodžio darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimtu jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burtažodžio. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios jums reikalingos pagalbos per Whatsapp / viber: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  14. Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  15. Mano vardas Nojus Balthis. Man buvo proga parašyti Dr. Ajayi, kuris yra galingas dvasingas žmogus, pas kurį galite kreiptis, jei jums reikia pagalbos, jis yra puikus burtininkas, galintis padėti išspręsti jūsų gyvenimo problemas. galite susisiekti su juo el. paštu: drajayi1990@gmail.com, taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber numeriu: +2347084887094 jis padėjo man susigrąžinti mano buvusią žmoną po 5 mėnesių išsiskyrimo, aš abejojau, bet dr Ajayi sugebėjo gerai išsklaidyti abejones. Daktaras Ajayi taip pat ruošia žoleles nuo bet kokios ligos, vaistažolių, skirtų vyrų impotencijai gydyti, vaistažolių miomų gydymui, žolelių, skirtų pastoti, vaistažoles inkstų ligoms gydyti, diabetą ir bet kokias sveikatos problemas. Dr Ajayi turi joms žolelių

    AtsakytiPanaikinti
  16. Tai svetainė, kurią perskaičiau apie daktarą Ayo ir susisiekiau su juo, kad padėtų man susigrąžinti savo buvusį vaikiną ir susituokti su manimi šių metų gegužės mėnesį, ir aš grįžau čia paskelbti apie jį. Daktaras Ayo padės išspręsti jūsų problemą, kad ir ką išgyventumėte. Man labai keista skelbti apie burtažodžius, nes niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, kad po 3 metų nebuvimo man padėjo burtininkas sugrąžinti pas mane buvusį vaikiną. Perskaičiau apie daktarą Ayo iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų, o po mažiau nei 48 valandų man paskambino buvęs vaikinas ir apsidžiaugiau, kad jis nori su manimi susisiekti. Susitikome penktadienį ir jis man pasipiršo,... Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašome visų čia esančių, susisiekite su gydytoju Ayo, kad jis išspręstų jūsų problemą ir pradžiugintų jus kenkiančius santykius. Meilė yra geriausias kada nors patirtas jausmas. Rašykite jam el. laišką adresu drayospell@gmai.com arba tiesiogiai whats App jam +2347055691377.

    AtsakytiPanaikinti
  17. Sveiki, aš esu Celine Lupes. Po ilgų santykių su vyru jis su manimi išsiskyrė. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam, maldavau jo viskuo, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininkus, kurie padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai pabandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai prieš tris dienas.
    Jis užkalbėjo ir stebėtinai antrą dieną man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir tik jis pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. galite susisiekti su juo el. paštu arba Whatsapp: +2347055691377 arba el. paštu: drayospell@gmail.com. jei jums reikia jo pagalbos bet kokiu jūsų gyvenimo būdu bet kuriuo kitu atveju.
    1) Meilės burtai
    2) Prarasti meilės burtai
    3) Skyrybų burtai
    4) Santuokos burtai
    5) Įrišimo burtai.
    6) Išsiskyrimo burtai
    7) Išvaryti buvusį meilužį
    8.) Norite būti paaukštintas savo biure/ Loterijos burtai
    9) nori patenkinti savo meilužį

    AtsakytiPanaikinti
  18. Dėkoju daktarui Ayo, kuris tiesiog padėjo man sugrąžinti ramybę į mano namus, mano tėtis ir mama jau labai seniai išvykę, neseniai internete aptikau skelbimą apie magišką galią ir sakau, kad susisiekčiau ir išbandyčiau tikėjimas, mano laimei, ir su Dr Ayo magijos pagalba mano mama ir tėtis dabar vėl kartu. Susisiekite su šiuo puikiu vyru, jei turite kokių nors problemų dėl ilgalaikio sprendimo per drayospell@gmail.com WhatsApp telefonu +2347055691377

    AtsakytiPanaikinti
  19. Mano vardas Ieva Bartninkas. Po ketverių metų santykių su savo vyru jis su manimi išsiskyrė. Dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtininką el. paštu ir jis man pasakė, kad yra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas. jis užkalbėjo ir stebėtinai trečią dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jo: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  20. TOBULAS MEILĖS RABUOTOJAS SUSISIEKTI SUSISIEKTI DĖL JŪSŲ IŠIRUSIOS SANTUOKOS IR GREITAI IŠSPRĘSTI Negaliu pamiršti, kaip DR WALE padėjo man atkurti santuoką po keturių mėnesių išsiskyrimo su vyru iš kivirčo, o ji išėjo ir nebegrįžo į Aš, aš tiek daug padariau, kad ją susigrąžinčiau, bet nieko nepavyko, kol nepamačiau komentaro internete, kai kažkas paliudijo, kaip DR WALE padėjo jam susigrąžinti žmoną, ir taip susisiekiau su juo per jo WhatsApp ir parašęs Išduodamas jis patikino, kad padės man susigrąžinti vyrą per kelias dienas po meilės burto, o po to, kai jis burtą padarė, mano vyras grįžo namo ir maldavo, kad ji labai gailisi mane palikusi. Šiandien grįžtu. su vyru abu esame laimingi ir vėl gyvename kartu. Žinau, kad yra daug žmonių, kurie nori susigrąžinti savo meilę, susisiekite su DR WALE, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą. Susisiekite su juo: WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Niekada nemaniau, kad vėl nusišypsosiu, bet dr. Isikolo atlieka savo sąžiningą darbą, kad padėtų man. Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems ir dviem savaitėms. Visos pastangos sugrąžinti jam nepavyko, maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Laima, kuri man papasakojo apie rašybos ratuką, vadinamą dr Isikolo. Ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per dvi dienas mano vyras grįš pas mane. Jo darbo procesas neužtrunka daug, jis nieko nedelsdamas nedelsdamas ir jis dirbo už mane. Mano vyras grįžo pas mane ir aš dar netikiu, kaip viskas atsitiko, bet tai buvo tokia tikra ir efektyvi. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su juo: dr Isikolo užtikrins, kad nedelsdami gausite tobulą rezultatą. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai parašykite jam „WhatsApp“: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  22. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, perskaičiusi daug apie jį ir tikėjau, kad jis gali man padėti, ir jis padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite susisiekti su WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  23. Mano vardas Silvija Adomaitis. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  24. Mano vardas Geimina Matelis. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kuriais galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  25. DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Laima Linkytė. Aš labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodamas, kad tai buvo širdies skausmo rezultatas, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  26. Aš, Enrika Dapkūnaitė, tariu didelį ačiū DR ISIKOLO, kad padėjo atkurti sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  27. MANO LAIMĖTA LOTERIJA ĮMANOMA TIK SU DR ISIKOLO
    Sveiki, noriu, kad visi padėtų man padėkoti šauniam burtininkui, vardu Dr Isikolo, už tai, kad jis pakeitė mano gyvenimą finansiškai. Susisiekiau su daktaru Isikolo internetu, kad padėtų man pasimelsti už kai kuriuos mano loterijos žaidimus, kuriuos norėjau žaisti, jis liepė man atsiųsti jam žaidimus. jis gali melstis už žaidimus, ką aš padariau ir jis man pasakė, kad užtruks dvi dienas, kol melsis žaidimuose, antrą dieną jis atsiuntė man numerį žaisti ir patikino, kad ketinu laimėti. tikėjau juo 100%, bet neturėjau kito pasirinkimo ir žaidžiau žaidimą. todėl tą ištikimą dieną nuėjau į loterijos biurą patikrinti žaidimo, kurį jis man davė žaisti, ir štai buvau 373.000 eurų turtingesnis, negalėjau atverti burnos, buvau šokiruotas, negalėjau tuo patikėti. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Isikolo. Jūs taip pat galite laimėti daugiau, jei jis jums padės, taip pat jis gali padėti jums susigrąžinti mylimąjį ir kitas problemas, kurias reikia išspręsti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  28. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Verkiau savaites ir vos nenusižudžiau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkokios Claire Emerick liudijimą apie tai, kaip daktarė Ilekhojie sugrąžino taiką į savo santuoką. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybų planus, ko aš ir norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašydamas, kad mane apgaudinėjo ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje kaip aš, susisiekite su Dr Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. pašto adresas: gethelp05@gmail.com arba Telegram arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  29. Mano vardas Joana Berankis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  30. Tai Kiana Hebrew.Noriu pranešti visatai, kad šiandien esu laiminga dėl burtininkės dr.Akharia, kuri sugrąžino mano vyrą pas mane, kai maniau, kad jo praradau amžiams.Tą ištikimą dieną pamačiau seriją liudijimai internete apie jo teikiamą pagalbą skaudantiems širdžiai, todėl nusprendžiau susisiekti su juo dėl vyro, kuris mane paliko be žodžių, kai jam išpasakojau visas savo problemas, jis patikino, kad vyras grįš namo pas mane, tam tikru momentu aš juo tikėjau ir padariau viską, ko jis prašė... mano didžiausiai nuostabai mano vyras, kuris atsisakė su manimi susitikti, atėjo į namus ir verkė prašydamas atleidimo, o dabar mes laimingai gyvename kartu su didele meile. rūpintis iš jo. Ar turite problemų santykiuose? Jūsų partneris išsiskyrė su jumis, o jūs vis dar mylite ir norite jį susigrąžinti? Ar turite problemų dėl savo finansų? Dr.Akharia yra atsakymas į visas jūsų problemas, susisiekite su juo el. paštu: doctorakharia@gmail.com arba WhatsApp: +2347014241417

    AtsakytiPanaikinti
  31. Tai liudijimas, kurį visiems pasakysiu išgirsti. Esu vedęs 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kitai moteriai užkeikimas atėmė mano meilužį iš manęs, tada vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje įrašą šis vyras Dr.Ibinoba kažkam padėjo ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo mielą vyrą namo ir patikėkite manimi, aš ką tik nusiunčiau jam savo ir savo vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau, kaip į namus įvažiavo mašina ir štai tai buvo mano vyras, jis grįžo pas mane ir vaikus.. Štai kodėl aš džiaugiuosi galėdamas priversti kiekvieną iš jūsų, turinčių panašių problemų, susitikti su šiuo vyru, o jūsų meilužis sugrįžtų pas susisiekite su juo WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  32. Sveiki visi, laimingų Naujųjų metų. Mano vardas Stephenas Pincusas, esu iš JAV. Tiesiog noriu pasidalinti šiuo liudijimu čia, Mano mergina paliko mane, kad būčiau su kitu vyru, man buvo taip liūdna ir įtūžusi, nes ji man yra viskas. Visur ieškojau pagalbos, net prašiau žmonių, kad man padėtų maldauti, kad ji grįžtų pas mane, bet niekaip. Vieną ištikimą dieną noriu paieškoti internete ir pamačiau moterį, kuri pasidalijo savo liudijimu, kaip daktaras Ige Ajayi padėjo jai susigrąžinti vyrą per 48 valandas. Iš pradžių abejojau, ar toks dalykas yra, bet nusprendžiau pabandyti. kai susisiekiau su juo, jis padėjo man užkalbėti meilę ir per 48 valandas mano mergina man paskambino ir atsiprašė taip, kaip man pasakė daktaras Ige Ajayi. Dabar esame labiau patenkinti nei bet kada. Viskas atrodo tobulai ir taip natūraliai! Labai ačiū daktarui Ige Ajayi už jūsų autentiškus ir neginčijamus burtus. Susisiekite su šiuo puikiu meilės burtų rašikliu, kad išspręstumėte savo santykių ar santuokos problemą šiandien: Dr. Ige Ajayi, el. paštas: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp {+2348130035939}.

    AtsakytiPanaikinti
  33. kiek ilgai ieškojote sprendimo, todėl išspręskite savo problemas, čia jums yra geresnė galimybė. MANO vardas Rose. Aš sergu 12 metų ir taip pat ieškau, kaip gauti pagalbos, kad galėčiau išgydyti save, bet neradau. Vieną dieną, kai skaičiau tiesą, intarnete aptikau istoriją, kurioje pasakojama apie daktarą Ayo. Jis padėjo daugeliui žmonių išspręsti problemą, taip pat padėjo žmonėms išgelbėti tris marrager gyvybes, pragarą ligonius ir sugrąžinti buvusįjį. Jei turite kokių nors problemų, kreipkitės pagalbos į Dr Ayo el. paštu: drayospell@gmail.com arba +2347055691377

    AtsakytiPanaikinti
  34. Mano vyras paliko mane su dviem vaikais, aš jaučiausi siaubingai ir vos nenusižudžiau, nes paliko mus be nieko. Visą tą laiką buvau emocionali, nes vaikai manęs nuolat klausinėjo, kur tėtis. Ačiū daktarui Ayo, kurį sutikau feisbuke, kuris sugrąžino mano vyrą namo ir atkūrė taiką tarp mūsų. Vieną ištikimą dieną naršydamas internete aptikau keletą atsiliepimų apie daktarą Ayo ir iš karto pajutau, kad reikia jo paprašyti pagalbos, ir dabar džiaugiuosi, kad galiausiai viskas man pasirodė gerai. Mano vyras dabar yra namuose su mano vaikais ir dar niekada mano namuose nebuvo tiek meilės ir džiaugsmo. Jei turite panašių problemų, praneškite, ar galiu jums padėti. Susisiekite su Dr Ayo El. paštu: drayospell@gmail.com arba skambinkite +2347055691377

    AtsakytiPanaikinti
  35. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš keturis mėnesius ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris pažangiai elgėsi su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. po trijų dienų vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas turi galių sugrąžinti įsimylėjėlius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!! Susisiekite su DR WALE Via. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  36. Neįtikėtina! Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą per tikros meilės burtininko dr Ayo pagalbą. Mano vardas Loganas ir aš esu iš MS, JAV. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, po 17 mūsų santuokos metų. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galiu, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir dėl mūsų gražių vaikų, maldavau jo viskuo, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė susisiekti su burtininku, kuris padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Niekada netikėjau tokiais dalykais, bet neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik tai išbandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui kunigui Odinui, jis buvo nuostabus žmogus ir man labiau panašus į tėvą, taip pat turėjo gerų atsiliepimų iš visų žmonių, kuriems padėjo, jis patikino, kad nėra problemų ir viskas bus gerai po 48 valandų. jis baigė burti. Jis taip pat suteikė man išsamios informacijos apie viską, ko jam reikėjo darbui ir kaip jis ketino burti, ir stebėtinai po 32 valandų man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir tik jis pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas nutiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Apsidžiaugiau ir nuėjau pas jį. Taip vėl pradėjome laimingai gyventi kartu. Ačiū daktarui Ayo. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atmeta, arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverk, kreipkitės pagalbos į gydytoją Ayo dabar.
    Čia yra jo kontaktas.. WhatsApp jam: +2347055691377
    Parašykite jam el. laišką drayospell@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  37. Esu Motina Nojus ir labai džiaugiuosi, kad susisiekiau su daktare Ibinoba, kuri padėjo man susigrąžinti buvusį vyrą iš kitos moters po 3 metų išsiskyrimo. Esu labai laiminga, nes niekada netikėjau burtų rašymu ir susisiekimu su burtininkais, kad išspręsčiau savo problemą, bet po 3 metų išsiskyrimo su vyru, būdamas vienišas, turėjau susisiekti su daktaru Ibinoba, kai perskaičiau apie jį internete ir kaip jis padeda žmonėms. . Labai džiaugiuosi, kad tai padariau. Mano vyras grįžo pas mane per 48 valandas, maldavo manęs ir vaikų, kuriems reikia tėvo, ir aš esu labai laiminga. Šį vyrą radau iš liudijimų, kad jis gali išspręsti nėštumo ir meilės problemas, todėl susisiekiau su juo, kad padėtų man, ir po 48 valandų mano vyras grįžo namo ir mes laimingai gyvename kartu. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  38. Aš taip džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. Neseniai susitaikėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik penkerius metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo. Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu DR WALE! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju jums, DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir grąžinote man vyrą. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE dabar ir garantuoju, kad jis jums padės. susisiekite su juo per: WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  39. Šiandien jaučiuosi tokia laiminga, nes esu dalis tų, kurie džiaugiasi dėl pagalbos, kurią man suteikė DR WALE, kad susigrąžinau vyrą. Esu ištekėjusi aštuonerius metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir siekė skyrybų. Bet kai internete aptikau DR WALE WhatsApp numerį +2347054019402, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau su juo susisiekti, paaiškinau jam savo situaciją, tada kreipiausi pagalbos, bet mano didžiausiam nustebimui jis man pasakė, kad tai padarys. Padėkite man išspręsti problemą, nes nėra problemos be sprendimo. jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis dirbo man, o mano vyras grįžo pas jus po kelių dienų, kaip pažadėjo. Čia aš švenčiu, nes mano Vyras grįžo namo ir labai džiaugiuosi savo santuoka ir kokia puikia švente. Ir toliau liudysiu internete, nes DR WALE tikrai yra pagalbininkas, kurį Dievas atsiuntė mums visiems padėti. Kodėl nesusisiekus su DR WALE dabar, jei jūsų santykiuose kyla kokių nors sunkumų. Galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA
    paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  40. MANO VYRAS GRĄŽO SU PADĖBA DR. WALE MEILĖS RABABA
    Taip susijaudinęs, kad mano iširusi santuoka atkurta, mano buvęs vyras grįžo po to, kai paliko mane ir mūsų tris vaikus dėl kitos moters. Buvau labai laiminga, kai sutikau DR WALE, kaip jis padėjo daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl kreipiuosi į jį, kad padėtų ir man. taip DR WALE padėjo man sugrąžinti vyrą. Didelis ačiū tau, DR WALE, nes niekada nemaniau, kad mano buvęs Vyras taip greitai sugrįš pas mane su tavo kerais. Tu esi geriausias ir didžiausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia susigrąžinti buvusią meilužę arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverk, susisiekite su DR WALE dabar. Štai jo kontaktas: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  41. Ilgus metus palaikęs santykius su buvusiuoju, jis išsiskyrė su manimi, aš padariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam, maldavau jo viskas, aš žadėjau, bet jis atsisakė. Nuėjau pas draugę ir paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė man susisiekti su daktaru Veliu, kuris jai tuo metu padėjo. Taip aš WhatsApp telefonu +2347054019402 Dr Wale, burtininkas, viską jam paaiškinau ir papasakojau, kaip karts nuo karto sutrinka mano protas. ir jis man pasakė, kad nėra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš keturias dienas, jis man pasakė, kad mano buvęs sugrįš pas mane per kelias dienas, jis užkalbėjo ir liepė man laikytis jo man duotų nurodymų, todėl aš padariau. ir vykdė visus jo man duotus nurodymus. Keista, kad antrą dieną tai buvo maždaug vakaro metas. Man paskambino mano buvęs, aš taip nustebau, atsiliepiau į skambutį ir jis tik pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko, kad nori, kad grįžčiau pas jį, kad jis mane taip myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Nuo tada pažadėjau, kad visiems pažįstamiems, turintiems problemų dėl santykių, aš padėsiu tokiam žmogui, nukreipdamas jį į vienintelį tikrą ir galingą burtų svaidytoją, padėjusį man išspręsti mano problemą. Jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA el. paštas: drwalespellhome@gmail.com
    jei jums reikia jo pagalbos jūsų santykiuose ar kitu atveju.
    1) Meilės burtai
    2) Prarasti meilės burtai
    3) Sustabdykite skyrybų burtus
    4) Santuokos burtai
    5) Nėštumo burtai
    6) Išsiskyrimo burtai
    7) Mirties burtai
    8.) Norite būti paaukštintas savo biure.
    9) nori patenkinti savo meilužį
    10) Loterija

    AtsakytiPanaikinti
  42. Niekada anksčiau nebuvau pateikęs tokio atsiliepimo, bet abejojantiems galiu pasakyti, kad DR WALE yra TIKRAS SANDĖLIS! Jo darbas, laikas ir patarimai yra neįkainojami. Tik norėčiau, kad būčiau jį radęs greičiau savo gyvenime!! Susisiekiau su DR WALE dėl prarastos meilės. Buvau gana netvarka ir norėjau viską išbandyti, kad susigrąžinčiau savo vyrą. Po pirminės konsultacijos su DR WALE, aš tęsiau darbą, kurį jis rekomendavo. Matydama daug gerų ir gražių komentarų apie jį, man suteikė daug vilties ir pasitikėjimo juo. Tiesą sakant, buvau laimingas, kad sutikau DR WALE ir jo paslaugas, vertos kainos. po visko, ką DR WALE padarė dėl manęs, mano vaikinas dabar grįžo su manimi. abu esame laimingi vienas kitu ir net laukiame pirmagimio kartu. Jei padėsite kaip aš, galite susisiekti su DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  43. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  44. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs meilužis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei jūsų santykiai nutrūko ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą